X
تبلیغات
وبلاگ دکتر خلیل علی محمدزاده - روزه داری و کاهش بیماری‌ها
دکتر خلیل علی‌محمدزاده

گرفتن روزه در کاهش بیماری‌ها تاثیرگذار است


درصد قابل توجهی از مردم ما معمولاً‌ صبحانه میل نمی‌کنند و یا معمولاً‌ زمان صرف شام در بسیاری از خانواده‌های ایرانی پس از ساعت 9 شب است که با الگو برداری از برنامه غذایی این ماه می‌‌توان این روش نادرست را ترک کرد.

دکتر خلیل علی محمدزاده پزشک و پژوهشگر در گفت‌وگو با ایسکانیوز با بیان این مطلب افزود: در شرایط معمولی روزه هیچ گونه اثر سویی بر پدیده‌های طبیعی دستگاه‌های مختلف بدن ندارد و بسیاری از بیماری‌ها از جمله روده، اختلالات عصبی،‌ حملات قلبی و عروقی و درد مفاصل به وسیله روزه قابل درمان و یا کاهش است .

وی از جمله مواد غذایی برای صرف افطار را حلیم، مغزبادام و موز توصیه کرد و اظهار داشت: غذاهای سبک مانند،‌ پنیر، سالاد، حبوبات کوکو، شامی کم چرب، سوپ و آش هم برای صرف افطار مناسب هستند.

وی رژیم غذایی متعادل هنگام سحر را حائز اهمیت توصیف کرد و گفت:‌ غذاهایی که دارای جذب کندی هستند مانند: نان، برنج ، ماکارونی ،‌سیب زمینی گوشت و خورشت‌هایی که روغن دارند در وقت سحر مناسب هستند. وی در پایان یادآورشد: بهتر است روزه داران یک ساعت پس از افطار از آب و سایر مایعات استفاده کنند.

http://vazeh.com

www.ri3k.eu

3 رمضان 1429


برچسب‌ها: روزه داری, بیماری ها, سحر, افطار, ترک عادات نادرست غذایی

ارسال در تاريخ جمعه بیست و یکم تیر 1392